cinema

http://www.youtube.com/watch?v=G9ZgTudf7TU

Dödslängtan

Den absolut största sorgen i mitt liv är att jag inte är en "liten" tjej. En tjej utan kurvor som är nätt och aldrig någonsin fokuserat på mat eller blivit fixerad vid sin kropp. Jag klarar inte av att leva mitt liv som "normal" tjej för det är som att jag inte kan hantera vem jag är då. Jag låtsas att jag väger 5 kilo mindre än jag gör för annars gråter jag, jag kan inte hantera att min kropp är byggd för att ligga på tio kilo mer än vad jag vill, jag menar 5 kilo mer är okej men inte tio då går jag under.

Ibland undrar jag om jag har en otrolig dödslängtan. Jag söker konstant efter något destruktivt sätt att leva fast jag vet att det slutar åt helvete.

Efter allt som hänt kommer jag tillbaks till 5 kilo. För mycket.

Trodde aldrig att det skulle ta så lite för att börja tänka fel. Igen.

Jaja bara att bita ihop och börja hjärntvätta igen då.

Casting

Äntligen var det avklarat! Jag har stressat hela j..la veckan över en modellcasting för en smyckes designer som min danslärare ville att jag skulle söka till och så kom jag med! Så nu får vi se tyvärr är jag sån som aldrig vill ta ut saker i förskott så nu känns det som att det inte spelar någon roll om jag får det eller inte men självklart vet jag hur överlycklig jag faktiskt skulle bli.. Ajajaja

Alla <3 dag

Av någon anledning så har jag väldigt lätt att falla in i klyschor/dogmer/ det som förväntas av en utan att jag egentligen ska vara där. Det jag menar är tex som igår alla hjärtansdag, jag är defenetivt inte bitter för att jag e singel tvärtom! Jag älskar att känna att jag är totalt fri och kan åka eller göra vad jag vill utan något som stoppar mig. Men på alla hjärtans dag är det som att jag fördömer mig för att jag är så flyktig och levande som jag faktiskt är, svår att placera och intensiv utav bara helvete.
Så blir jag lite bitter utan att behöva va det, men! Igår blev faktiskt ganska kul ändå fastän jag var så sjukt otaggad så drog jag mitt trötta jag in till stan för middag med sandrew, Richard och några till och det blev super kul så jag e nöjd med gårdagen...

Jag fryser så in i jävla helvete!

Så fort jag kan ska jag flytta från detta helvetes land!

Whitney Houston

Jag kan inte fatta att hon är död. Hon var helt fantastisk och hon va den som fick mig att börja sjunga. Utan henne skulle jag aldrig suttit i bilen med min pappa med step by step på hösta volym vi båda två skrikandes en felaktig text med blandad eufori. Hon är nog hela min barndom när det kommer till musik, bästa sedan var helt klart the preachers wife!
Hon var genialisk men gick ner sig totalt när hon gifte dig med bobi Brown han borde avrättas för mordet på Whitney Houston, allt är hans fel.
Men Kära Whitney Houston du förblir min favorit sångerska genom tiderna.
R.I.P
Whitney Houston

Plugg fika

Ursäkta miss pudel, plattången är borta..

Dags att ta tag i ens framtid igen då

Nu ska skolflickan förbereda plugg

Färdig filmmmmm!!!! Finally!!

Trötta men typ världens lyckligaste gäng <3

Gooooodmorgon!

Igår kom min lilla mamma hem så idag blir veckans andra bikram yoga! Kul kul kul! Men först ska vi fortsätta klippa färdigt filmen, den blir ganska bra faktiskt. jag och Niko funderar på att fortsätta med det här vi börjar ju bli riktigt bra! Men om man ska ha musikvideo regissör som yrke hur fixar man jobb då? Typ stalka artister och böna och be om att dom ska lita på att man är ett geni när det kommer till scenografi och att regissera? Jag tror jag ska skaffa en egen youtube kanal där jag ska lägga upp alla produktioner vi gör och se vad som händer o.o. Jävligt vassa armbågar behöver man i varje fall, och det ligger ju i släkten så vafan! Nu jävlar ska jag bli scenograf och regissör för att sen bli skådespelerska och sen rädda Afrika för att sen skriva en bok om svenska tjejer och sen doktorera i entropologi och föreläsa om national ekonomi och ha min egen lyxjakt! Mamma sa alltid att jag kunde bli vad jag ville..så det så!

Jag älskar ELLE!

Vem vill inte se ut så här liksom!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3294249/images/2012/pic_188439216.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3294249/images/2012/pic_188439216.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3294249/images/2012/pic_188439216.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3294249/images/2012/pic_188439216.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3294249/images/2012/pic_188440887.jpg" class="image">

Klippningsdags!

Cinema make

cinema

Hets hets hets

Igår hade ziperall modevisning på ambassadeur, och en del artister skulle uppträda, däribland rosh som frågade om jag ville följa med. Det var kul på ambassadeur! Roshi va sjukt duktig, men tycker hon platsar på större scener. Vi tre jag, r och m va där hela kvällen tills typ 3 sen drog vi. Sjukt värd kväll med grymma nya människor. I goodiebagsen fick man hörlurar från ziperall som var riktigt bra!!
Men nu blir det filminspelningen igen fyfan vad jag kommer dö av lycka när allt är färdigt!

Amba med bästa!

Så jävla grym är hon, nästan så man blir lite stolt men fan va hon är värd det!

Bikram yoga!

Idag blir det min älskade bikram yoga, men först ska jag plugga hemma. Jag har ju en del arbete kvar runt projektet så det blir till att sätta sig framför datorn och skriva i några timmar! Men sen blir det bikram och sushi med mamma och Bror.
Checka vädret!

RSS 2.0